Actueel!
Gepost door webmaster op 04 juni 2012 12:15:51

Beste leden en muziekliefhebbers,

Dit jaar zal in het teken staan van de deelname aan het LBM Bondsconcours in de Oranjerie te Roermond in het najaar.

Graag ontmoeten we jullie daarom weer op:

- 26 mei: HaFaBra trioconcert te Einighausen. Medewerking verlenen Fanfare Concordia Einighausen o.l.v. Steven Rans, Harmonieorkest Concordia Obbicht o.l.v. Alex Schillings en Brass Band Merum o.l.v. Theo Wolters. Dit concert start om 15:00 uur in Einighausen;

Fanfare Concordia presenteert “HA-FA-BRA in CONCERT

”Je ziet ze niet meer zoveel; deze concerten waarbij een harmonie een fanfare en een brassband samen musiceren. En dat is jammer want het hoort in een concert een mooie variatie van maar liefst 3 verschillende muziekstijlen. De vele klankkleuren van een harmonie, de warme koperklanken van de fanfare en de virtuose techniek van een brassband.Op zondag 26 mei kunt u in Einighausen nog eens genieten van zo’n gevarieerd concert.In de sportzaal van basisschool De Leeuwerik treden dan vanaf 15.00 uur drie gerenommeerde muziekgezelschappen voor u op.

Fanfare Concordia onder leiding van Steven Rans opent het programma en speelt o.a. “The sage of Haakon the Good” en “Atropos. Ook treden een aantal solisten voor het voetlicht in Song of Hope en Yakety Sax.Daarna is het de beurt aan naamgenoot Harmonie Concordia uit Obbicht onder leiding van Alex Schillings. Zij voeren, net als Concordia Einighausen, het programma uit dat zij op 16 juni zullen laten beoordelen op het Maasgouwtoernooi. U kunt dus een concert op hoog muzikaal nivo verwachten.

Harmonie Concordia brengt een klassiek programma met o.a. muziek uit “Die Zauberflote”, uit de tweede opera van Mascagni  “L’Amico Fritz” en het symphonisch gedicht “Al Piemonte”Het repertoire van Brass Band Merum omvat originele werken en transcripties van alle mogelijk stijlen. Zij brengen onder leiding van Theo Wolters een flitsend programma met o.a. Paganini Variations van Philip Wilby, Tara’s Theme, de cornet solo Song to the Moon en de mooie mars Castel Coch. 

Het concert vindt op 26 mei plaats in de sportzaal van basisschool “De Leeuwerik” , Boschweg 72 in Einighausen. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom en de entree is gratis.

- 29 juni: populair optreden te Venlo in de middag. Nadere info volgt; 

- 28 september: concert in samenwerking met Fanfare St Cecila Herten in Herten. Nadere info volgt;

- 20 oktber: beoordelingsconcert te Melick. Nadere info volgt;

- 27 oktober: deelname LBM Bondsconcours in de Oranjerie te Roermond. Brass Band Merum zal onder leiding van Theo Wolters dit concoursweekend afsluiten. Verwacht tijdstip van optreden is 20:00 uur.

Muzikale groet van BBM!

PS: Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je Brass Band Merum muzikaal ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op (zie in het linkermenu "Contact Informatie") en misschien zijn we wel op zoek naar JOU! Grijp je kans!